tisdag 21 februari 2012

Veckans träning


Ser ut att bli en fullspäckad träningsvecka, som redan börjat bra med en kort löpintervall med lagkamraten och ett rejält stretch- och bålpass igår, och dagens genomkörare i gymet. Blev ett rätt så lugnt pass med mycket bollande, 10 min uppvärmning på löpbandet följt av 2x12 framsida och baksida lår, axelpressar och lite planka. Sedan upp på löpbandet 10 nya minuter (galet stela vader av löpningen idag!) följt av 2x12 rodd, chins med hjälp och supersets i pec-dec maskinen. Den sista cardion hoppade jag över med tanken om att vaderna helst ska överleva resten av veckans träning också, och körde istället biceps och triceps och avslutade med lite bålstyrka på pilatesbollen.

Bollen är helt klart något jag vill ha mer av! Massor av grym bål- och balansträning finns helt klart att hämta där ! Tur att träningssällskapet kan agera idéspruta :)I morgon vankas ett boxpass, dags att dra på sig instruktörsmicken igen, ska bli så galet kul att jag nästan glömt bort att vara nervös ! Sedan är det redan Torsdag och antingen mer gymträning, eller simning/spinning. Fredag är det vilodag inför Tjejvasan som går av stapeln på Lördag förmiddag. 3 mil skidor senare kommer bålen vara trött och benen stela, så förmodligen blir söndagen också lite lugnare i träningsväg. Känns riktigt bra med en rejäl träningsvecka och massor med variation, massor med inspiration !

Dagens bästa övning (förutom att jag gjorde 4 chins på näst minsta hjälpvikten) var helt klart armhävningen med tucks på bollen. Fötterna på en rätt så liten boll i armhävningsposition, gör en armhävning och rulla in knäna och bollen mot magen i upptrycket. Rulla ut och upprepa. Kändes rejält i bålen !

Kramar,
Annica

Don't stop me now, I'm having such a good time

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar