söndag 26 augusti 2012

where am I?

Jag lever fortfarande, trots att inläggen blivit få på sista tiden. Efter en ljuvlig Bränntomtsvecka drog jobb x2 genast igång på allvar, och jag har varit tvungen att prioritera. Bort både träning och andra viktiga sysslor tyvärr, men in med härliga kunder, arbetskamrater och äventyr! Nu ska dock träning kvotas in igen, och veckans mål-schema är planerat och uppskrivet i kalendern. Det blir diverse, mycket variation, allt ifrån gymträning för att fortsätta bygga upp den där grymma bålstyrkan till löpning och spinning känns vansinnigt peppigt ! Att dessutom ha en utbildning inom de senaste tillskotten på Actic (TRX-variant, kettlebells mm) att se fram emot på Torsdag känns riktigt, riktigt bra! Alldeles för länge sedan träningsutbildning :)


Helgens stora träningsinspiration kommer inte från mig, utan från Jocke, som spenderade lördagen med att springa sitt livs första tävlings-maraton mellan Ljungdalen och Funäsdalen. Jag var världens stoltaste flickvän och mest entusiastiska påhejare / fotograf / följebil när han susade upp för de första 15 km uppförsbacke upp på spektakulära Flatruet, och under följande mil avancerade upp till och heroiskt försvarade en 3:e plats på totalen i loppet. Sedan började dock underlaget (hård grusväg) ta ut sin rätt på muskler som vanligtvis mest befinner sig i varierande, plyometrisk terräng, och han fick släppa sin pallplats. Efter rejält kämpande kom han dock springande in under målbågen, som fjärde man och på grymma tiden 3.42 .







Vi följde upp detta med lyxkäk på restaurangen Gamla Veras och att så smått puttra hemåt i jakt på nattläger. Efter ett par provstopp fann vi till slut det perfekta stället, och slog till med sommarens (?) första tältnatt. Väldigt knottigt, och väldigt mysigt!



Nu är vi hemma och laddar för veckan med matlådefix och soppmiddag.
Kram,
Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar